Kattungarna

08.02.2017

Med en kattunge i famnen är det lite knöligt att skriva men jag försöker..

Vi har så otroligt mysigt hos oss med dom stora katterna och dom små krumelurerna. När maten serveras kommer dom små springande så fort runt hörnet att det blir bredsladd och kastar sig över det smaskiga. Samtidigt kommer några av dom vuxna, särskilt Misha är intresserad i bakgrunden men Gloria och Belizza tar också plats vid fatet. Misha får lite på eget fat och i slutändan får alla en smakbit. På förmiddagen är det lektid och full fart. Idag var ungarna i hallen och lekte med skorna, bredvid satt tre katter och beundrade och klurade över leken, så satt dom länge. Ofta deltar Misha i leken men också Belizza och Gloria. Benito väljer att titta på och Eros vill helst vara för sig själv.

Belizza är barnvakt ofta som en bra mormor ska vara. Gloria har vant ungarna att inte dia längre men det hindrar inte att ungarna försöker snutta på mormor! Belizza tvättar ibland så att ungen är blöt och dom trivs med flera honor som sköter om, Tindra tvättar också ibland men tycker nog att dom yngre kan sköta sånt.

Vi har varit till veterinären för första vaccinationen och chip-märkningen. Dom var nyfikna och helt orädda båda två. Jag är jättestolt över hur tuffa dom här kattflickorna är! Chip-märkningen går så galant när dom är unga och inget alls att gruva sig för. Nu har vi några veckor kvar att njuta tillsammans och det gör vi verkligen!