Som vanligt igen men ändå inte.

06.03.2017

I morse sken solen in genom fönstret i uterummet och nådde precis fram till sängen. Hjärtat tog ett skutt av vårglädje, ja kanske är det inte vår än men nu är den på väg! Solen är stark och värmer, vi här i Jämtland kan glädjas åt den femte årstiden. Man får liksom hopp om bättre tider...

På kattfronten är det nu bara vuxna katter i huset. Dom små har flyttat till sina nya hem och jag önskar dom lycka till av hela mitt hjärta. Två härliga djurälskande personer har blivit ägare till Isolde och Isadora, med övertygelse vet jag att båda ungarna får ett gott liv med allt vad det innebär hos dom nya ägarna och i sin tur får dom mängder av kärlek från sina nya lurviga vänner. 

Med bristande tålamod väntar jag åter igen på nya besked om operation och nu i Ängelholm. Den här följetongen är nu inne på sitt fjärde år, nu måste nåt hända och jag har inte gett upp tanken om att kunna gå i skogen till hösten. Men först ska jag ha en härlig säsong med fröer och plantor....med spänning kunna se vad som klarat sig från förra sommaren och förverkliga nya (ibland galna) ideér. Tomatplantorna växer och flera frösorter väntar på att komma i jorden. Min gröna hobby får livsandarna att vakna!